donderdag 26 september 2013

Dag 4

Na het ontbijt kwam het toeristentreintje ons halen om ons naar het visserijmuseum te brengen.  We kregen daar uitleg over het vissersleven en boten.  We kregen ook vissen te zien en konden ze zelfs aanraken!

Het treintje bracht ons dan naar het strand van Oostduinkerke waar we konden picknicken en nog wat schelpen zoeken.  Er werden daar nog een aantal prachtige kunstwerken mee gemaakt.

We konden garnaalvissers aan het werk zien en mochten mee naar het huis van een garnaalvisser.  We zagen hoe de garnalen gesorteerd en gekookt worden.  We leerden hoe garnalen gepeld moeten worden en mochten dit daarna zelf doen en... opsmullen.  Héérlijke superverse garnalen!

Het treintje bracht ons terug naar 't Reigersnest en daar kregen we stoofvlees met puree, erwten en wortelen, en rijstpap als dessert.

Straks staat er nog een quiz op het programma en krijgen we bezoek van een piraat...  Daar horen jullie morgen ongetwijfeld meer over! ;)

Vele groeten en tot morgen!!!Klik hier voor de foto's van vandaag.

3 opmerkingen:

 1. Juf Nele en Meester Tim
  Super dat jullie toch zoveel tijd steken in de Blog! Is gewoon geweldig om alles te kunnen volgen. En zo te zien hebben ze het wel allemaal naar hun zin!
  Echt hartelijk dank voor de vele foto's!
  Nog een fijne laatste avond!! En tot morgen!!
  Groetjes
  Veronique ( mama van Yannick)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een knappe dag.Bij deze een dikke proficiat voor de organisatie.Ik zie alleen happy faces op de foto's.We wachten vol ongeduld op de verhalen.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen